Project

General

Profile

Bug #1660

No beep

Added by Andreas vb about 3 years ago. Updated 4 months ago.

Status:
Invalid
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Interface
Target version:
-
Start date:
11/01/2014
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Operative System:
Windows 8.1
Regression:
No

Description

Beep doesn't seem to be working, I can't hear anything and Volume Mixer doesn't list the program when trying to play.
Custom files are working.

History

#1

Updated by Per Amundsen about 3 years ago

What happens if you type /beep in a channel window?

#2

Updated by Andreas vb about 3 years ago

The window flashes but no beep.
If I click on the System Sounds slider in Volume Mixer I can hear the Default beep as set in Sounds.

#3

Updated by Per Amundsen almost 3 years ago

I can't remember but I think we figured out through irc mute was on right? (Ctrl + R)

#4

Updated by Andreas vb almost 3 years ago

No, it's the same in Options, regular sound work but not beep.

#5

Updated by Per Amundsen almost 3 years ago

Do you have beeps disabled in windows by any chance?

https://www.dropbox.com/s/8me2zgwh2u6u3kd/shot_150127_010313.png?dl=0

#6

Updated by Andreas vb almost 3 years ago

No: "I can hear the Default beep as set in Sounds".

#7

Updated by Per Amundsen almost 3 years ago

Then I really don't know, all it does is ask windows to play the beep. :(

#8

Updated by Per Amundsen 4 months ago

Is this still happening?

#9

Updated by Andreas vb 4 months ago

Yes, only window is blinking, no sound.
I'm using custom sounds for everything, but it's still a bug I think.

#10

Updated by Per Amundsen 4 months ago

If you run and press the Beep button https://adiirc.com/build/TestBeep.exe does that work?

#11

Updated by Andreas vb 4 months ago

Nope. =/
Default Beep via Sound settings work.

Works at work, though (Win 7).
Changing default beep reflects when clicking Beep (work computer).

#12

Updated by Per Amundsen 4 months ago

That's a bummer, but at least we now know it's not AdiIRC related, maybe check this answer https://stackoverflow.com/a/494939

#13

Updated by Andreas vb 4 months ago

Mine is already (value not set), but yea, I'll try find what's wrong.
Now it's only the non-updating problem in #2996 left, then it's good. :D

Edit: might've found something, had visual cues instead of beep in Ease Of Access (it still doesn't sound, but it stopped flashing. :P)

#14

Updated by Per Amundsen 4 months ago

  • Status changed from New to Invalid

Stopped flashing?

Marking as invalid since it's not an AdiIRC issue, but please update this if you find a solution, I will as well.

Also available in: Atom PDF