Project

General

Profile

Actions

Bug #2857

closed

/drawcopy -t doesn't work properly

Added by Per Amundsen over 6 years ago. Updated over 4 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Scripting
Target version:
Start date:
07/07/2016
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Operative System:
All
Regression:
No

Description

/drawcopy -t doesn't work properly

Actions #1

Updated by Per Amundsen over 6 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed
Actions #2

Updated by Cassio Luz S. over 4 years ago

Per Amundsen wrote:

/drawcopy -t doesn't work properly

For me, it still doesn't work. Tested creating double buffer (two picture windows) and using a .png picture plus $rgb identifier to recognize the color and don't copy it from the picture.

Actions #3

Updated by Per Amundsen over 4 years ago

Can you provide a small example code that reproduces the problem and the png file?

Actions #4

Updated by Cassio Luz S. over 4 years ago

Per Amundsen wrote:

Can you provide a small example code that reproduces the problem and the png file?

https://drive.google.com/file/d/1ZmcdDg_2-R8bQ_5-e497KBmXJdEwNAoW/view?usp=sharing

Actions #5

Updated by Per Amundsen over 4 years ago

  • Status changed from Closed to Assigned
  • Target version changed from 2.4 to 3.3

I'll look into it.

Actions #6

Updated by Per Amundsen over 4 years ago

  • Status changed from Assigned to Resolved

Should be fixed in next beta, let me know.

Actions #7

Updated by Per Amundsen over 4 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed
Actions #8

Updated by Cassio Luz S. over 4 years ago

Per Amundsen wrote:

Should be fixed in next beta, let me know.

It works fine, thanks

Actions

Also available in: Atom PDF