Project

General

Profile

Actions

Bug #3863

closed

DCC Chat isn't receiving messages

Added by Cassio Luz S. over 4 years ago. Updated over 4 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Interface
Target version:
Start date:
04/07/2018
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Operative System:
All
Regression:
No

Description

It is sending messages fine, but it's not receiving them.

Actions #1

Updated by Per Amundsen over 4 years ago

I was not able to reproduce this.

Does File -> Rawlog show any errors in the debug tab?

Actions #2

Updated by Cassio Luz S. over 4 years ago

Sorry, but for a fair reason this issue you will need test by yourself. If you already tested and didn't find anything, you can close this thread and set it invalid.

Actually, i am unable to test this feature the way i would like to test. I've tested it before in a way that i can't affirm for sure that the bug exists.

Actions #3

Updated by Per Amundsen over 4 years ago

  • Category set to Interface
  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Per Amundsen

I'll decide whether to close a ticket or not.

With vague bug reports with little information, I must ask some basic questions to figure out what is going on, I also have the option to create new builds with more debug information if necessary.

You gave some information in what I assume is now a deleted/edited post which I will look into.

Actions #4

Updated by Cassio Luz S. over 4 years ago

Per Amundsen wrote:

I'll decide whether to close a ticket or not.

With vague bug reports with little information, I must ask some basic questions to figure out what is going on, I also have the option to create new builds with more debug information if necessary.

You gave some information in what I assume is now a deleted/edited post which I will look into.

One of my edits/posts i accidentaly submitted without finish to explain

Actions #5

Updated by Per Amundsen over 4 years ago

One of my edits/posts i accidentaly submitted without finish to explain

I see.

I did find a potential issue, try download and run this build http://adiirc.com/build/AdiIRC64.exe, just put it in a folder somewhere.

Actions #6

Updated by Cassio Luz S. over 4 years ago

Per Amundsen wrote:

One of my edits/posts i accidentaly submitted without finish to explain

I see.

I did find a potential issue, try download and run this build http://adiirc.com/build/AdiIRC64.exe, just put it in a folder somewhere.

My OS is 32bits

Actions #7

Updated by Per Amundsen over 4 years ago

Sorry I always forget to link 32 bit, it's at http://adiirc.com/build/AdiIRC.exe.

Actions #8

Updated by Cassio Luz S. over 4 years ago

Per Amundsen wrote:

Sorry I always forget to link 32 bit, it's at http://adiirc.com/build/AdiIRC.exe.

It's working fine now

Actions #9

Updated by Per Amundsen over 4 years ago

  • Status changed from Assigned to Resolved

Excellent, it was in some cases trying to show the messages in the wrong window.

Thanks.

Actions #10

Updated by Per Amundsen over 4 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed
Actions

Also available in: Atom PDF